Parchet ICCJ: Artificiile folosite in Club Colectiv erau destinate a fi folosite doar in spatiu deschis

 

Artificiile folosite in Club Colectiv erau destinate a fi folosite doar in spatiu deschis, sustin procurorii Parchetului instantei supreme, citati de romaniatv.net.

parchetInformatiile apar in referatul cu propunere de prelungire a masurii arestarii preventive a celor trei patroni ai Colectiv si a masurii arestului la domiciliu in cazul patronilor si pirotehnicianul firmei care a furnizat artificiile din clubul din Capitala.

Conform procurorilor Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), Daniela Ioana Nita, administratorul firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din Colectiv, a procurat de la firma Enigma Firework Limited din Bulgaria produse pirotehnice „fantana de scena”, „care, in conformitate cu instructiunile de utilizare redate in limba bulgara pe eticheta fiecarui produs, trebuie utilizate numai in spatiu deschis si amplasate in pozitie verticala, pe un suport stabil si plat”.

„De mentionat ca pe eticheta atasata pe elementul pirotehnic (fantana de scena) sunt mentionate instructiunile de utilizare in limba bulgara, iar traducerea efectuata de catre traducatorul autorizat este ” ATENTIE! Se utilizeaza numai in spatiul deschis (in aer liber)! Utilizarea gresita poate sa duca la ranire sau la incendiu! (…)Fixati produsul pe verticala pe o suprafata dura si neteda. Efect: Vulcan 15 secunde- 3 metri”, se arata in referatul procurorilor PICCJ, potrivit Mediafax.

Vezi mai multe AICI

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie