Se infiinteaza cea mai mare firma de avocatura globala din zona Pacificului. Dentons se asociaza cu Gadens si Rodyk

 

Se infiinteaza cea mai mare firma de avocatura globala din zona Pacificului, informeaza zf.ro. Firma globala Dentons se asociaza cu Rodyk din Singapore si Gadens din Australia.

maini stranse piata de fuziuni si achizitiiAsocierea va da posibilitatea tuturor firmelor implicate de a-si urma clientii in jurul lumii si de a le oferi servicii prin intermediul a peste 7.300 de avocati in peste 130 de birouri din intreaga lume.

Dentons este prima firma de avocatura globala policentrica din lume. Compania se aflata in topul 20 al Acritas 2015 Global Elite Brand Index. In prezent, Dentons este cea mai mare firma de avocatura din lume, cu mai mult de 125 de sedii situate in peste 50 de tari.

Gadens este o firma australiana de avocatura de top care numara peste 500 de avocati si 550 de alti profesionisti in birourile sale din Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide, Perth, Singapore si Port Moresby.

Rodyk este prima firma de avocatura din Singapore, fiind fondata in anul 1861. Echipa de peste 200 de avocati din cadrul Rodyk ofera servicii in cinci arii de practica: Corporate, Finance, IP & T, Litigii si Arbitraje si Real Estate.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie