Senatul a adoptat tacit propunerea legislativa prin care se autorizeaza lucrarile de constructii cu caracter militar

 

Senatul a adoptat tacit propunerea legislativa prin care se autorizeaza lucrarile de constructii cu caracter militar, informeaza agerpres.ro.

Senatul RomanieiPropunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii a avut termen de adoptare data de 16 noiembrie.

”Cu respectarea legislatiei pentru evaluarea impactului asupra mediului, in cazul constructiilor cu caracter militar care se realizeaza in baza tratatelor/ acordurilor in vigoare la care Romania este parte, autorizatia de construire pentru executarea lucrarilor se emite imediat, urmand ca documentatiile tehnico-economice corespunzatoare fiecarei faze de proiectare sa fie elaborate si aprobate pe parcursul sau la incheierea executarii lucrarilor si dupa caz a actului administrativ al autoritatii competente pentru protectia mediului. (…) Autorizarea lucrarilor de constructii finantate prin Programul de Investitii de Securitate al NATO (NSIP) se va executa in baza documentatiei specifice NATO, cu respectarea avizelor si acordurilor si dupa caz al autoritatii competente pentru protectia mediului”, se arata in propunerea legislativa.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie