Ahmed Hassan, Deloitte: Segmentul bancar din Romania este fragmentat. Procesul de consolidare a sistemului bancar aduce multe beneficii mediului economic si de afaceri

 

Ahmed Hassan, country managing partner al Deloitte Romania a declarat pentru zf.ro ca fragmentarea industriilor scade sansele aparitiei unor jucatori importanti in mediul de business, un exemplu in acest sens fiind domeniul bancar romanesc, unde exista destul de multe banci in piata, in timp ce ponderea populatiei nebancarizate ramane ridicata.

Ahmed Hassan, Deloitte foto zf.roDe asemenea, Ahmed Hassan apreciaza ca procesul de consolidare a sistemului bancar aduce multe beneficii mediului economic si de afaceri.

”Segmentul bancar din Romania este destul de fragmentat, sunt inca destul de multe banci in piata. Totusi, exista un procent ridicat in randul populatiei nebancarizate. Consolidarea sistemului bancar aduce multe beneficii mediului economic si de afaceri. Recent am asistat la preluarea Volksbank de catre Banca Transilvania, o tranzactie foarte importanta. Urmatorul pas este de vazut cum va realiza Banca Transilvania integrarea acesteia. Personal cred ca va face un lucru foarte bun si cred ca va reusi sa ajute clientii Volksbank sa supravietuiasca. in acest moment departamentul relatii cu clientii este foarte important. Odata cu acesta achizitie vom vedea o crestere substantiala pentru Banca Transilvania”, a declarat seful Deloitte.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie