Trei ani de inchisoare cu suspendare pentru Mariana Rarinca

 

Vineri, 11 septembrie 2015 Curtea de Apel Bucuresti a condamnat-o pe Mariana Rarinca (femeia acuzata ca a santajat-o pe sefa ICCJ, Livia Stanciu) la trei ani de inchisoare cu suspendare, informeaza agerpes.ro.

ciocanDecizia instantei este definitiva.

De asemenea, Mariana Rarinca este obligata sa presteze 60 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii. Conform deciziei Tribunalului Bucuresti, Mariana Rarinca va presta munca neremunerata in folosul comunitatii in cadrul Gradinitei cu program normal „Ion Creanga” din Galati sau la Gradinita cu program normal nr. 34 din Galati, pe o perioada de 60 de zile lucratoare.

Curtea de Apel Bucuresti a respins atat apelul DNA, cat si pe cel formulat de Mariana Rarinca, mentinand condamnarea de 3 ani inchisoare cu suspendare data de Tribunalul Bucuresti in decembrie 2014.

Potrivit DNA, in perioada august/ septembrie 2013 — 3 iunie 2014, Mariana Rarinca a amenintat-o pe Livia Stanciu cu darea in vileag a unor fapte imaginare, compromitatoare pentru aceasta si pentru sotul acesteia.

In schimbul nedivulgarii catre presa a acestor informatii, presupus compromitatoare, Mariana Rarinca i-ar fi pretins sefei ICCJ suma de 20.000 de euro.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie