Tinmar Ind – Cel mai mare trader privat de energie din Romania

 

Tinmar Ind este cel mai mare trader privat de energie din Romania, scrie zf.ro.

energie electricaCompania detinuta de discretul om de afaceri Augustin Oancea a ajuns la afaceri de 650 milioane de euro anul acesta, de la 15 milioane de euro in 2007.

Tinmar Ind cu doar 70 de angajati, ia energie de la marii producatori si o transfera in halele industriale detinute de unele dintre cele mai mari companii din Romania. Dacia, Lidl, Lukoil, Ar­ctic sau Metro, toate au ca punct comun energia cumparata de la Tinmar.

Reprezentantii Tinmar Ind sustin ca obiectivele companiei pentru urmatoarea perioada sunt cresterea cantitatilor tranzac­tionate pe plan extern, utilizand platformele internationale de trading si atingerea unei cote de 14% din piata concurentiala pe plan intern.

Prima tranzactie cu energie a fost facuta de Augustin Oancea in anul 2007, cand piata tranzactiilor cu energie era dominata de Energy Holding. Spre deosebire de Energy Holding, Tinmar Ind a spus ca nu a avut contracte directe cu statul, toata energia pe care a livrat-o fiind achizitionata de pe bursa de electricitate OPCOM.

Omul de afaceri din Campnia, Augustin Oancea a avut foarte putine iesiri in public, iar pana acum nu a acordat niciun interviu presei.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie