Peste 900 000 de lei alocati de Guvern ca ajutoare de urgenta pentru sprijinirea familiilor care se confrunta cu situatii deosebite

 

Peste 900 000 de lei au fost alocati de Guvern ca ajutoare de urgenta pentru sprijinirea familiilor care se confrunta cu situatii deosebite, informeaza cotidianul.ro, care citeaza b1TV.

sedinta de guvernDecizia a fost luata ca urmare a propunerii Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, dupa efectuarea unor anchete sociale.

”De acest ajutor vor beneficia 223 de familii si persoane singure care se confrunta cu situatii deosebite din cauza starii de sanatate sau a altor cauze care pot duce la excluziune sociala. Aceste familii si persoane locuiesc in judetele Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea si in municipiul Bucuresti”, se arata intr-un comunicat al Executivului.

De ajutoare vor mai beneficia 19 familii ale caror locuinte au fost afectate de incendii si 85 de familii ale caror locuinte au fost afectate de inundatii si alunecari de teren.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie