CSM s-a sesizat din oficiu in vederea suspendarii lui Aurelian Nicolae Tomus din functia de judecator din cadrul Judecatoriei Timisoara

 

Consiliul Superior al Magistraturii, Sectia pentru judecatori s-a sesizat din oficiu in vederea suspendarii lui Aurelian Nicolae Tomus din functia de judecator din cadrul Judecatoriei Timisoara, se arata intr-un comunicat al institutiei.

csm”In sedinta din data de 18 august 2015, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii, in temeiul art. 76 alin 3 din Legea nr.317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, a analizat raportul Inspectiei Judiciare vizand pe domnul Aurelian Nicolae Tomus, judecator in cadrul Judecatoriei Timisoara si a constatat ca exista indicii privind neindeplinirea conditiei de buna reputatie de catre magistrat.

Totodata, Sectia pentru judecatori a decis sa se sesizeze din oficiu in vederea suspendarii din functie a magistratului, precum si citarea magistratului in vederea participarii la sedinta din data de 25 august 2015”, se arata in comunicat.

Conform unor surse judiciare citate de mediafax.ro, judecatorul ar fi intretinut relatii sexuale cu tinere despre care stia ca sunt victime ale traficului de persoane.

Nicolae Aurel Tomus este cercetat sub control judiciar de procurorii DIICOT Timisoara.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie