Samsung cere insolventa Domo

 

Samsung cere insolventa Domo, anunta economica.net.

domoPotrivit portalului instantelor de judecata, compania Family Home Concept SRL (fosta Domo Retail SA) a fost chemata in instanta de Samsung Electronics Romania, care le cere insolventa urmare a unor debite neachitate.

Nu este singura problema a companiei, Domo fiind implicat, in luna martie, intr-o ancheta a Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Bihor sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, care vizeaza 18 firme implicate intr-un circuit evazionist prin intermediul caruia grupul a simulat achizitii de produse electronice (telefoane mobile) cu ajutorul unor firme controlate de grup, potrivit ebihoreanul.ro. Dosarul a ajuns la DIICOT.

Intrebat despre cererea de insolventa a Samsung, Sigmund Klein, Exclusive counsel to the shareholders of Domo SRL a spus: ”Trebuie sa verificam si sa gasim solutia potrivita”. Acesta nu a mentionat care este suma pentru care Samsung a apelat la instanta.

In ceea ce priveste suspiciunea de frauda, Sigmund Klein sustine ca ”exista inca investigatii pe acest subiect”. ”Noi am fost implicati indirect, dar am putut justifica fiecare produs pe care l-am cumparat si l-am vandut. Avem sechestru asigurator pe mai multe terenuri pana la finalizarea investigatiei”, a precizat Klein.

La Registrul Comertului, compania Family Home Concept figureaza cu semnalul „sechestru bunuri mobile si/sau imobile cu exceptia partilor sociale/actiuni”.

Domo Retail SA a fost infiintata in anul 1994 de omul de afaceri Lorand Szarvadi. In luna iulie 2015 compania a devenit Family Home Concept SRL. Compania are peste 1.000 de angajati.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie