Examenul de primire in profesia de avocat 2015. Dosarele de inscriere se depun incepand de vineri, 31 iulie

 

Conform calendarului stabilit de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, examenul de primire in profesia de avocat va avea loc in luna septembrie, iar dosarele de inscriere vor putea fi depuse incepand de vineri, scrie avocatnet.ro.

uniunea nationala a barourilor din romania UNBRIn Hotararea UNBR nr. 1116/2015 a fost pubicata pe 17 iunie 2015 se arata ca dosarele de inscriere vor putea fi depuse la secretariatul baroului la care candidatul isi va desfasura activitatea in cazul in care va fi admis, incepand de vineri si pana pe 17 august.

Examenul va avea loc pe 14 septembrie 2015 prin Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA central si centrele teritoriale ale acestuia).

In perioada 18-20 august dosarele candidatilor vor fi verificate. Contestatiile la cererile de inscriere respinse vor putea fi depuse in 24 de ore de la publicarea rezultatelor si vor fi solutionate intre 22 si 24 august.

Examenul va consta intr-un test grila la disciplinele „Organizarea si exercitarea profesiei de avocat”, „Drept civil”, „Drept procesual civil”, „Drept penal” si „Drept procesual penal”.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie