Profit de 73 milioane lei si afaceri de peste 380 milioane lei pentru CFR SA in primele 5 luni

 

In primele cinci luni ale anului CFR SA a anuntat un profit de 73 milioane lei si afaceri de peste 380 milioane lei anunta agerpres.ro.

cfrsa„Rezultatul a survenit in ciuda bugetarii in crestere a cheltuielilor companiei, generate de majorarea salariului minim pe economie, care a influentat atat cheltuielile cu personalul propriu, dar si pe cele cu produsele si serviciile necesare desfasurarii activitatii de baza”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Directorul general al CFR SA, Dan Costescu a declarat: „A fost nevoie sa fortam atingerea acestui rezultat pozitiv intr-un timp destul de scurt si intr-un climat economic nefavorabil, pentru a ne asigura un punct de plecare stabil in actiunea complexa de modernizare a companiei pe care am planificat-o pentru urmatorii ani. Ne propunem o strategie bazata pe dezvoltarea activitatii si nu pe restrangerea acesteia, ceea ce inseamna in primul rand cresterea moderata, dar constanta a veniturilor, apoi reducerea costurilor operationale si non-operationale si, nu in ultimul rand, continuarea integrarii in spatiul de transport unic european”.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie