Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Dan Motreanu urmarit penal

 

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Dan Motreanu este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul lui George Scutaru noteaza romaniatv.net.

Dan Motreanu foto alba24Dan Motreanu este suspectat ca in calitate de deputat si membru in functie de conducere intr-un partid s-a folosit de influenta pe care o avea si de autoritatea conferita de functia de conducere in partid in scopul obtinerii pentru altul a unui folos necuvenit si pentru spalare de bani. George Scutaru, fost consilier prezidential, este urmarit penal de DNA pentru ca ar fi luat mita si ar fi folosit banii in campania electorala.

„Din banii primiti, aproximativ 700.000 euro, conform unei intelegeri anterioare, persoana denuntatoare i-a dat lui Scutaru George-Adrian, la data faptelor deputat si membru cu functie de conducere intr-un partid (inculpat in prezenta cauza) suma de 170.000 euro, iar suma de 250.000 euro i-a fost remisa lui Motreanu Dan Stefan, ambele sume fiind date in acelasi scop, respectiv pentru finantarea campaniei electorale din 2008 (alegeri locale si generale) a candidatilor partidului din care fac parte cele doua persoane ultim mentionate”, se arata in comunicatul DNA.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie