Toate magazinele Mega Image din Pitesti vor fi inchise

 

Toate magazinele Mega Image din Pitesti vor fi inchise informeaza capital.ro.

mega imageDecizia a fost luata ca urmare a analizelor strategice anuale si a evaluarii portofoliului de magazine. Magazinele Mega Image din orasul Pitesti nu inregistreaza un nivel de vanzari care sa permita sustinerea in continuare a activitatii comerciale spun reprezentantii magazinului, in ciuda eforturilor pe care compania le-a facut de la deschiderea acestor magazine, performanta vanzarilor in aceste spatii nu atinge nivelul scontat.

Xavier Piesvaux, directorul general al Mega Image a declarat: „Ne vedem nevoiti sa luam o decizie dificila, aceea de a inchide in perioada urmatoare, cele patru magazine situate in orasul Pitesti, respectiv doua magazine Shop&Go si doua magazine Mega Image. Decizia este regretabila, intrucat cunoastem implicarea fiecaruia dintre proprietarii spatiilor noastre si a partenerilor nostri in construirea unei povesti comune de succes. Din pacate insa, trebuie sa avem in vedere performanta actuala a magazinelor, care este una sub nivelul asteptarilor noastre.”

Cele patru magazine din Pitesti, Mega Image Negru Voda, Mega Image I.C. Bratianu, Shop&Go Calea Dragasani 5 si Shop&Go Doaga 2 vor fi inchise in urmatoarele saptamani.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie