Sapte hectare din Parcul Herastrau revin Primariei Capitalei

 

Curtea de Apel București a decis definitiv marți ca șapte hectare de teren din Parcul Herăstrău vândute de Biroul de Turism și Tranzacții (BTT) SA unei firme să revină Primăriei Capitalei.

ciocanelInstanța a admis recursul declarat de Clubul Sportul Studențesc București și Primăria Municipiului București și a constatat nulitatea absolută a certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra terenurilor seria M 15 nr. 0053/ 22.12.1999 emis de Ministerul Tineretului și Sportului.

„Constată nulitatea absolută a contractului de vânzare cumpărare autentificat sub nr. 2152/ 28.07.2003 de către notarul public Marinca și Eugen încheiat între SC Biroul de Turism pentru Tineret SA și SC Domino 94 Impex SRL cu privire la imobilul teren din șos. Nordului nr. 7-9, sector 1. Respinge cererea de intervenție accesorie formulată în interesul pârâtelor de SC Domino 94 Impex SRL, ca neîntemeiată. Păstrează din sentința apelată dispoziția privind respingerea excepției lipsei interesului reclamantului în formularea cererii. Înlătură din sentința apelată mențiunea privind respingerea cererii reclamantului privind cheltuielile de judecată și ia act că acesta și-a rezervat dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Înlătură din decizia recurată dispoziția privind obligarea apelantului reclamant la plata cheltuielilor de judecată către intimatul pârât SC BTT SA și către intimatul intervenient accesoriu SC Domino 94 Impex SRL. Ia act că recurenții si-au rezervat dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Respinge cererea intimaților SC BTT SA și SC Domino 94 Impex SRL privind acordarea cheltuielilor de judecată. Irevocabilă”, se arată în decizia instanței.

Citeste mai departe pe agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie