Florin Talpes despre Bitdefender Box

 

Compania Bitdefender, producător român de soluţii de securitate informatică, a lansat recent în Statele Unite ale Americii soluţia hardware de securitate pentru familii Bitdefender Box. Produsul talpesînglobează tehnologii bazate pe 21 de brevete de invenţie înregistrate de cercetători din echipa românească a Bitdefender. Bitdefender Box este un produs considerat de analişti drept revoluţionar, ce defineşte o nouă categorie, Security for the Internet of Things, şi care cel mai probabil va înlocui în următorii ani soluţiile de securitate actuale.

„Acest produs (Bitdefender Box – n.red) va înlocui în trei ani actualele soluţii de securitate individuale. Promovăm acest produs exclusiv online pe piaţa din SUA şi pe Amazon, urmând să îl ducem către alte pieţe mature. Estimăm că vom avea vânzări de câteva sute de mii de unităţi pe piaţa americană în primele 12 luni după momentul lansării”, a declarat Florin Talpeş, cofondatorul companiei.

Bitdefender Box a fost dezvoltat integral de echipa de cercetare şi dezvoltare din România şi poate fi controlat de la un pupitru de comandă disponibil pe smartphone, care permite monitorizarea atacurilor informatice de pe diverse terminale.

„Ţintim doar consumatorii casnici, dar urmează să ne gândim şi la dezvoltarea produsului pentru IMM-uri. Box-ul este o cutie propriu-zisă, este un hardware care se instalează pe reţeaua de acasă şi apoi există diverşi agenţi pe care îi instalăm pe diverse terminale”, a mai spus Florin Talpeş. Razvan Muresan, businessmagazin.ro

Cuvinte cheie: ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie