Dentons desemnata „Firma de avocatura a anului” in Europa de Sud-Est

 

„Dentons” a fost desemnată „Firma de avocatură a anului” în Europa de Sud-Est în cadrul celei de-a X-a ediții a Galei Premiilor Europa Property SEE Real Estate, care a avut loc pe 23 aprilie la București.

DentonsPremiul reprezintă recunoașterea celor mai importante proiecte imobiliare din regiune precum și a profesioniștilor din domeniu în anul 2014. Laura Tiucă, Partener „Dentons”, a fost nominalizată pentru a patra oară la categoria „Profesionistul anului – femei”, iar Perry Zizzi, Partener, la categoria „Profesionistul anului”.

„Dentons” a primit acest premiu ca o recunoaștere a importanței proiectelor în care a fost implicată, printre care asistența acordată PointPark Properties pentru achiziția și finanțarea celui mai mare proiect logistic situat lângă capitală – Parcul Logistic Europolis. Consultanța a fost acordată în vederea realizării unei mari tranzacții imobiliare de pe piața românească din 2014, proiect ce a avut o valoare de circa 250 milioane de euro și a implicat mai multe jurisdicții din Europa Centrală și de Est, potrivit unui comunicat remis marți Avocatura.com.

Anda Todor, Avocat Asociat Coordonator a declarat: „Ne simțim încântați și mândri să primim această recunoaștere pentru a șasea oară. Ea reprezintă o înaltă confirmare a talentului avocaților noștri și a muncii impecabile de echipă și dovedește încă o dată nivelul de excelență al departamentului nostru de real estate în regiune și în România.

Le mulțumesc partenerilor, echipei de avocați și profesioniștilor pentru eforturile și implicarea dovedită în ultimul an. De asemenea sunt recunoscătoare clienților și partenerilor de afaceri pentru sprijinul și încrederea pe care ne-o arată. Suntem hotărâți să ne menținem în continuare serviciile la cea mai înaltă calitate”.

Acesta este al șaselea premiu „Firma de Avocatură a Anului” după succesele anterioare din 2006, 2011, 2012 (sub titulatura Salans), 2013, 2014. avocatura.com

Cuvinte cheie: , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie