O firma elvetiana si una romaneasca vor organiza din luna mai croaziere all inclusive de 7 nopti pe Dunare

 

O firmă elveţiană şi una românească vor începe să organizeze din luna mai, în premieră pe piaţa autohtonă, croaziere de 7 nopţi pe Dunăre pentru turiştii români, un pachet pentru o persoană, cu toate mesele incluse, fiind vândut cu preţul de 360 de euro.

nava de croazieraO firmă elveţiană şi turoperatorul român Karpaten Outgoing au închiriat o navă cu 260 de locuri cu care vor organiza croaziere de 7 nopţi pe Dunăre pentru turiştii români. Prima cursă va fi pe data de 9 mai, iar ultima pe 12 septembrie.

„Pentru străini, astfel de croaziere sunt disponibile din anii ’70. Peste 120.000 de străini vin anual în spaţiul românesc pe croaziere pe Dunăre, dar produsul nu a fost vândut şi pentru turiştii români. Credem că piaţa românească este pregătită pentru acest tip de vacanţe”, a declarat agenţiei MEDIAFAX Alexandru Mărginean, directorul Karpaten Outgoing.

Nava a fost complet renovată în anul 2003 şi toate cabinele sunt exterioare, distribuite pe 4 punţi. Cabinele dispun de baie proprie, aer condiţionat, sistem de încălzire şi sistem de sonorizare. Toate cabinele (în afară de cele de pe puntea inferioară) dispun de balcon.

Citeste articolul integral pe zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie