Legea privind Codul de procedura civila a fost republicata in Monitorul Oficial. MJ: O noua editie oficiala a Codului de procedura civila va fi publicata in perioada imediat urmatoare

 

Legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civila a fost republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 247, din 10 aprilie 2015.

ministerul justitiei1Republicarea a fost efectuata in temeiul dispozitiilor art. XIV din Legea nr. 138/2014 pentru modificarea si completarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative conexe, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 753 din 16 octombrie 2014, se arata intr-un comunicat al Ministerului Justitiei.

Ca urmare a republicarii, in temeiul art. 1 alin. (1) din Ordonanta Guvernului nr. 7/2002 privind publicarea, in exclusivitate, de catre Ministerul Justitiei in editie oficiala a codurilor si a altor legi complexe, aprobata cu modificari prin Legea nr.259/2002, si al art. 6 pct.II.8 din Hotararea Guvernului nr.652/2009 privind organizarea si funcționarea Ministerului Justitiei, cu modificarile si completarile ulterioare, institutia va edita si publica, in perioada imediat urmatoare, o nouă editie oficiala a Codului de procedura civila.

Noua editie oficiala a Codului de procedura civila urmeaza a fi distribuita in mod gratuit catre magistrati, pentru a oferi un instrument de lucru util in activitatea desfasurata de acestia, se mai arata in comunicat.

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie