INM a lansat o pagina web cu inregistrari video ale seminarelor de formare continua transmise online

 

Institutul National al Magistraturii a anuntat luni 6 aprilie 2015 lansarea paginii web cu inregistrarile video ale seminarelor de formare continua transmise online pana in prezent.

Cumparaturi onlinePagina web poate fi consultata prin accesarea urmatorului link: http://10.1.45.141 sau accesand sectiunea ”Inregistrari sesiuni de formare INM” de pe site-ul INM.

INM reaminteste faptul ca inregistrarile sunt vizibile doar daca accesarea linkului/sectiunii respective se realizeaza din cadrul retelei instantelor si parchetelor.

”Inregistrarile ofera o imagine de ansamblu asupra activitatilor de formare continua, cuprinzand dezbateri sustinute in cadrul unora dintre cele mai complexe tipuri de seminare organizate: conferinte de practica neunitara privind intrarea in vigoare a noilor coduri, civil, penal, procesual civil, procesual penal; intalniri de unificare a practicii in materie civila; seminare de formare a membrilor retelei EuRoQuod.

Discutiile vizeaza domeniile civil, procesual civil, penal, procesual penal, drept european, dreptul muncii, medierea si trateaza in profunzime o arie larga de subiecte, formulate in jurul unor institutii noi sau institutii care au suferit modificari insemnate ca urmare a intrarii in vigoare a noilor coduri, subiecte izvorate din practica neunitara a instantelor si alte subiecte de interes sporit atat pentru judecatori cat si pentru procurori.” se mai arata in comunicatul institutiei.

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie