Fostul presedinte Traian Basescu urmarit penal pentru santaj

 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost astăzi la Parchetul General, unde a fost citat în calitate de suspect, în dosarul în care Gabriela Firea îl acuză de şantaj. Scandalul dintre fostul şef de stat şi senatorul PSD Gabriela Firea a început în 2014, în timpul anchetei desfăşurate de Comisia Nana.

traian basescu 2Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaș, a confirmat că lui Traian Băsescu i s-a adus la cunoștință că este urmărit penal pentru șantaj. Avocații fostului președinte au cerut timp pentru a studia dosarul și nu s-a stabilit un termen pentru o audiere ulterioară. Traian Băsescu nu a făcut declarații și s-a comportat ca orice suspect, a spus Bolcaș.

După aproximativ 20 de minute, Traian Băsescu a ieșit de la Parchetul General. Nu a făcut declarații. Potrivit unor surse judiciare, s-ar fi decis începerea urmăririi penale împotriva sa. Judecând după cât a stat la Parchetul General, e foarte probabil să-și fi rezervat dreptul de a nu face declarații în fața procurorului de caz. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie