Trei nominalizari pentru functia de judecator la CJUE

 

Camelia Toader, Laura Ivanovici şi Claudia Costea au fost nominalizate, în urma interviurilor susţinute la Ministerul Justiţiei, pentru funcţia de judecător la CJUE, Guvernul urmând să stabilească cine va reprezenta România la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE).

cjue„În urma derulării probei interviului, candidaţii situaţi pe primele trei locuri, în ordinea punctajelor obţinute, sunt: Camelia Toader, Laura Mihaela Ivanovici şi Claudia-Ana Costea (Moarcăş). Nominalizările vor fi transmise Guvernului pentru finalizarea procedurii de desemnare a candidatului României pentru funcţia de judecător CJUE, în conformitate cu articolele 6 şi 7 din Procedura de selecţie”, potrivit Ministerului Justiţie (MJ).

Camelia Toader a fost judecător la ICCJ şi din 2006 este judecător detaşat la CJUE, Laura Mihaela Ivanovici este judecător al Curţii de Apel Bucureşti, iar Ana-Claudia Costea (Moarcăş) este profesor universitar, ea ocupând în trecut funcţiile de adjunct al Avocatului Poporului, secretar general adjunct în cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi director general al Departamentului de afaceri juridice în MAE.

Citeste mai departe pe mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie