Reprezentantii agentiilor de turism si hotelierilor de pe litoral cer demisia Simonei Man de la conducerea ANT

 

Reprezentantii agentiilor de turism si hotelierilor de pe litoral cer demisia Simonei Man de la conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism, acuzand-o ca blocheaza proiecte precum emiterea voucherelor de vacanta si aplicarea impozitului forfetar, iar Man le raspunde ca de vina este birocratia.

Autoritatea Nationala pentru Turism, ANT„Este incredibil cum Simona Man nu intelege ce responsabilitate are. In ANT lucrurile merg prost, iar autoritatea duce Guvernul in ilegalitate pentru ca legea voucherelor de vacanta, desi intrata in vigoare la 1 ianuarie, nu se poate aplica. Din acest motiv hotelierii au pierderi de milioane de lei”, a declarat agentiei Mediafax Alin Burcea, vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

El spune ca Man refuza sa semneze diverse proiecte, acestea ramanand blocate, astfel, iar standurile Romaniei la targurile internationale de turism se aproba cu 24 de ore inaintea inceperii evenimentului.

„Cerem demisia doamnei Simona Man si il rugam pe primul ministru sa numeasca in acest post un specialist adevarat, care sa redreseze activitatea ANT”, a adaugat Burcea.

Nicolae Bucovala, care detine hotelul Tomis din Mamaia si complexul Steaua de Mare din Eforie Nord, dar conduce si patronatul hotelier Mamaia spune, la randul sau, ca emiterea vocherelor de vacanta si legea impozitului forfetar sunt blocate de catre ANT. dailybusiness.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie