Mircea Molot si-a pierdut mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara

 

Mircea Moloț și-a pierdut mandatul de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, după ce judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins, marți, recursul formulat acesta faţă de soluţia pronunțată de Curtea de Apel Alba Iulia, care a dat câştig de cauză Agenţiei Naţionale de Intergitate, cea care l-a declarat incompatibil, în luna mai, 2012, informează Realitatea TV.

mircea molotProcesul, început în 4 decembrie 2013, s-a aflat, miercuri, la al 12-lea termen după ce avocaţii preşedintelui suspendat al CJ Hunedoara au cerut de două ori recuzarea completului de judecată, scriu cei de la Hunedoara Liberă.ro.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat, în urma evaluării începute în 20 martie, că Mircea Moloţ a fost în stare de incompatibilitate în perioada 26 septembrie 2008 – 30 ianuarie 2009, deoarece a deţinut, simultan, atât funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, cât şi pe cea de preşedinte al Adunărilor Generale ale Acţionarilor (AGA), respectiv reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în adunările generale ale societăţilor comerciale de interes local SC Drumuri şi Poduri SA Deva. realitatea.net

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie