Emanoil Catalin Bocaneanu, fost prefect al judetului Galati plasat in arest la domiciliu

 

Magistraţii Tribunalului Galaţi au decis, miercuri, ca Emanoil Cătălin Bocăneanu, fost prefect al judeţului Galaţi, trimis în judecată pentru fapte de corupţie, să fie scos din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu, decizia nefiind însă definitivă.

emanoil bocaneanuPrintr-o decizie de marţi, Tribunalul Galaţi a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu în cazul fostului prefect Bocăneanu, acesta fiind obligat să nu părăsească fără permisiunea instanţei imobilul din Galaţi în care locuieşte. De asemenea, pe durata arestului la domiciliu Bocăneanu va trebui să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat şi să nu comunice cu persoana vătămată, cu martorii ori experţii din dosar.

Decizia Tribunalului de a-l plasa pe Bocăneanu în arest la domiciliu nu este însă definitivă şi poate fi contestată de DNA în termen de 48 de ore de la comunicare. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie