DNA sustine ca perchezitiile din Suceava vizeaza infractiuni contra infaptuirii justitiei si infractiuni de fals comise in perioada 2013-2014

 

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Suceava efectuează luni percheziții într-o cauză ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, infracțiuni contra înfăptuirii justiției și infracțiuni de fals comise în perioada 2013-2014.

dna1„Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate pe raza județului Suceava, reprezentând domicilii ale unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA transmis AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Direcției de Informații și Protecție Internă și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit unor surse judiciare, în dosar este implicat șeful Serviciului de Informații și Protecție Internă Suceava, comisar Cristian Macsim, dar și și un subordonat al acestuia.(AS — autor: Mădălina Cochinescu, editor: Antonia Niță), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie