Inselaciune prin metoda „accidentul”. Speta mediere

 

Ultima speta mediata pe care o voi descrie anul acesta este medierea unei inselaciuni facuta prin telefon cu metoda „accidentul”.

mediere-conferintaMedierea s-a demarat la jumatatea lunii noiembrie 2014. Suspectul mi-a solicitat serviciile de mediere a unei inselaciuni prin metoda accidentul. Mi-a spus ca este in arest preventiv si daca pot sa fac medierea cat pot de repede. I-am spus ca timpii medierii nu sunt mai repezi sau mai usori, medierea trebuind sa se desfasoare fara presiune de timp, ci atat procedura cat si medierea insasi trebuie sa fie degajata si relaxata, cu timp indestul.

Am trimis invitatia la mediere si mi s-a raspuns afirmativ de catre persoanele vatamate in dosarul penal. Erau doi soti de varsta a treia. Au venit la sedinta programata si au spus ca ei isi vor banii inapoi si daune morale in mod necesar. Vor daune morale prin prisma suferintei lor de atunci, prin prisma stresului cauzat de proces si de ce a urmat dupa ce s-a produs fapta. Adica telefoane de la rudele suspectului, de la avocati, etc. M-as opri in a spune din povestea lor ca in luna septembrie o avocata, timp de doua saptamani, a sunat de cate 3-4 ori pe zi , seara, la familie acasa, cerand impacarea in mod agresiv si insistent. Sotii, care acum erau parte in mediere, avand si calitatea de persoane vatamate in dosar, nu au acceptat impacarea prin avocat datorita suspiciunii de partialitate a acestuia si datorita modul de adresare si de agasare al acestuia. Pentru agresivitatea ei, ei au devenit la randul lor mai agresivi si acum cereau daune morale cat prejudiciul….

Citeste mai departe pe blog.mediatoru.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie