Femei de afaceri cu stil

 

Desi au trecut doua saptamani, vreau sa va impartasesc si voua , mediatorilor, despre un eveniment derulat la Iasi.

 

Petronela Stogrin, mediaotr

Petronela Stogrin, mediaotr

In data de 15 noiembrie 2014 a avut loc la Iasi, evenimentul – “Femei de afaceri cu stil’’, organizat de catre JCI Iasi – Junior Chamber International Iasi. Un eveniment deosebit, care a adunat peste 150 de doamne si domnisoare – femei de afaceri, dand acestora posibilitatea sa participe la cele 3 sectiuni ale intalnirii , dar si sa socializeze.
Intalnirea a fost structurata pe 3 module , cuprinzand : sanatate , spiritualitate , dezvoltare personala, antreprenoriat feminin, branding si identitate personala, evolutie in cariera si dezvoltarea afaceri , fashion , stil, atitudine si tinuta in afaceri.
Temele abordate au fost atat de variate si de bine prezentate de catre vorbitori , incat interesul celor prezente a fost imediat captat, mai ales ca intalnirea a fost plina de surprize din partea organizatorilor, fiind organizate tombole la finalul fiecarei sectiuni , sponsorii si colaboratorii evenimentului oferind cadouri participantelor.
Intalnirea s-a dosit a fi una interactiva si asa a fost. Invitatii ne-au impartasit din experienta lor , din evolutia pe care au avut-o ca indivizi , dar si ca oameni de afaceri. Am putut afla cat de usor sau cat de greu este sa faci primii bani intr-o afacere, cum sa-ti promovezi afacerea , cum sa-ti vinzi produsele, cum sa-ti faci reclama, cum sa-ti respecti partenerii de afaceri ca sa fii la randul tau respectat, etc. Am aflat ca intr-un business viata nu-ti ofera de fiecare data doar lapte si miere, ca nu e totul cum te astepti si nu intotdeauna afacerea are un happy end. Am invatat de la speakeri ca atunci cand ai un esec in afacerea ta trebuie sa ai rabdarea sa analizezei, sa vezi unde si daca ai gresit doar tu, daca da , sa ai puterea sa recunosti, sa te ridici si sa o iei de la capat. Daca a gresit si partenerul de afaceri , important este sa fie identificata impreuna cauza esecului si tot impreuna inlaturata.
Cea mai mare reusita a acestui eveniment a fost faptul ca toate participantele au socializat , au discutat, au facut schimb de idei, de carti de vizita, si-au prezentat realizarile sau esecurile , si au gasit pe cineva care sa le asculte si sa le ofere un sfat.
Este extraordinar sa te convingi de faptul ca fiecare din cele 150 de doamne si domnisoare poate avea la un moment dat nevoie de serviciile celorlalte 149, fie ca EA este medic , creator de moda, agent vanzari, inginer, jurist, peisagist, decorator, manager de proiect, hair stylist, mediator, etc.
Dupa participarea la aceasta intalnire am concluzionat ca o buna modalitate de a te face cunoscut , de a te face remarcat , de a-ti prezenta serviciile pe care le prestezi ca mediator este sa relationezi , sa discuti, sa participi la cat mai multe evenimente de acest gen.
Important este sa avem incredere in noi si sa nu abandonam drumul pe care am pornit.

Doresc tuturor mediatorilor realizari, impliniri si medieri incheiate cu succes.

Petronela Stogrin, mediator

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie