Shopping in Austria. Unde gasesti oferte speciale?

 

O zi la cumpărături în Tirol poate fi o experienţă deosebită. Turiştii au la dispoziţie o paletă largă de produse, începând cu buticurile din galeriile centrelor comerciale pline de viață până la magazinele mici şi discrete, unde găseşti oferte speciale.

innsbruckComplexul comercial Tyrol (Kaufhaus Tyrol)

Unul din magazinele universale cele mai pline istorie din Tirol se află pe strada Maria-Theresia din Innsbruck. Magazinul este construit de arhitectul britanic David Copperfield şi încântă pe oricine îi trece pragul. Are o suprafață de 30.000 metri pătrați şi găzduieşte peste 50 de magazine.

Galeriile primăriei (Rathausgalerien)

Vizavi de magazinul universal Tyrol se găseşte un alt simbol urban, galeriile primăriei din Innsbruck, construite de arhitectul francez Dominique Perrault în stilul pasajelor de cumpărături clasice ale secolului al XIX-lea. Complexul găzduiește, printre numeroase magazine, și primăria orașului Innsbruck. La etajul superior nu se află doar cel mai înalt punct panoramic al turnului, ci și restaurantul Lichtblick și cafeneaua vinotecă lounge 360°.

Piețele fermierilor

Piețele fermierilor organizate permanent oferă doritorilor toate specialitățile tiroleze: slănină tiroleză, cârnati afumati, brânză muntenească Bergkäse, băuturi spirtoase fine, cât și gemuri de casă și compoturi. În multe din piețele fermierilor se găsesc numeroase obiecte de meşteşug și produse regionale, papuci de fetru, articole tricotate sau realizate manual. Dacă vă aflați în vacanță în Tirol şi doriți un suvenir culinar sau handmade, îl veți găsi cu siguranță la piețele şi chioşcurile fermierilor.

Piața de cumpărături din Innsbruck

Piața de cumpărături din Innsbruck este specială pentru că este o combinație între piețele fermierilor şi magazinele de produse alimentare. „Piața de Vest” este cea mai mare piață a fermierilor din Tirol – cu produse proaspete în fiecare zi. „Piața de Est” este o îmbinare somptuoasă a savorilor produselor de la comercianții locali, ce oferă produse de la pâinea crocantă la cele mai proaspete produse din carne, peşte din lac și mare.

Citeste articolul integral pe romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie