Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu audiat ca martor intr-un dosar de retrocedare ilegala

 

Gheorghe Ciuhandu a fost audiat joi, ca martor, de procurorii Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Timisoara (CAT), într-un dosar care vizeaza retrocedarea ilegala a unei vile situata în apropierea Mitropoliei Banatului, una dintre cele mai selecte zone din centrul orasului.

Gheorghe Ciuhandu„Am fost citat ca martor. Faptele s-au întâmplat în urma cu 12-13 ani, nu mai tin minte exact, nu am acte la mine. Eu semnam daca actele erau avizate juridic. Nu cunosc alte detalii”, a declarat Gheorghe Ciuhandu, citat de Agerpres.

În urma cu doua saptamâni, în acelasi dosar au fost audiati Ioan Cojocari, fost si actualul secretar al Primariei Timisoara, si Nicusor Miut, fostul director al Directiei de Patrimoniu din cadrul municipalitatii.

Potrivit rechizitoriului, dosarul vizeaza retrocedarea vilei care s-ar fi facut cu acte false.

„Un cetatean a dobândit imobilul ilegal, s-a facut recurs în anulare si dupa aceea noi am solicitat, pentru ca între timp el vânduse vila, anularea contractului de vânzare-cumparare. Am câstigat la prima instanta, dar am pierdut la Tribunal si la Curtea de Apel; s-a spus ca e cumparator de buna-credinta. Aceasta e speta (…)”, declara Cojocari dupa audierile de acum doua saptamâni. romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie