Arest la domiciliu pentru primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc

 

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, va fi eliberat din arestul preventiv, urmând a fi cercetat în arest la domiciliu, a decis definitiv miercuri Curtea de Apel Bucuresti în dosarul în care este acuzat de coruptie în legatura cu încheierea unui contract nelegal privind transportul public local.

tudor pendiucDe asemenea, instanta a decis ca oamenii de afaceri Valentin Visoiu, Constantin Scarlat si Gheorghe Vasîi sa fie cercetati tot în stare de arest la domiciliu, acestia scapând si ei de arestul preventiv.

Tot CAB a admis contestatia fiicei primarului, Emanuela Pendiuc, fata de masura controlului judiciar, urmând ca aceasta sa aiba interdictia de a parasi tara.

Omul de afaceri Florin Serban Barbu a ramas cu masura controlul judiciar.

În 8 noiembrie, magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Tudor Pendiuc si a oamenilor de afaceri Valentin Visoiu, Constantin Scarlat si Gheorghe Vasîi si cercetarea sub control judiciar a Emanuelei Pendiuc si a lui Florin Serban Barbu.

Tudor Pendiuc este acuzat de luare de mita si abuz în serviciu cu consecinte deosebit de grave si în forma continuata (doua acte materiale) iar Emanuela Pendiuc, de complicitate la luare de mita si spalare de bani.(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Antonia Nita), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie