Cat castiga companiile de curierat de Black Friday?

 

În fiecare an, Black Friday aduce o crestere de 50% pentru companiile de curierat. Anul acesta însa estimarile depasesc acest procent datorita faptului ca tot mai multi curieri au transformat Black Friday în Black Week: între 21 si 28 noiembrie.

black friday2”Între 21 si 30 noiembrie, un milion de kilograme de colete vor fi transportate în fiecare noapte”, reiese din datele Urgent Cargus. De altfel, compania a anuntat realizarea unei investitii de 1,63 milioane de euro, destinata eficientizarii activitatii companiei pentru perioada Black Week.

Investitiile vizeaza eficientizarea procesului logistic, marirea capacitatii pentru depozitare, suplimentarea flotei existente si a numarului de curieri cu 40%, precum si extinderea programului normal de lucru pentru zilele de sâmbata si duminica (22-23 noiembrie, 29-30 noiembrie si 1 decembrie).

Astfel, comparativ cu primele doua saptamâni din luna noiembrie 2014, numarul de expedieri va creste cu 56%. ”În 2014 nu vom mai avea doar 24 ore de reduceri, ci o întreaga saptamâna. În ultimele 6 luni am pus la punct toate detaliile pentru Black Week 2014”, spune Gian Sharp, CEO Urgent Cargus.

”Vom avea reduceri de pâna la 80% pentru aproximativ 10.000 de produse. Lansam Black Friday pe 21 noiembrie, urmat de Black Week, pâna pe 28 noiembrie. Aceasta saptamâna ar putea sa însemne vânzarile pentru o luna sau doua”, spune si Dan Vidrascu, CEO al elefant.ro. Ilinca Pop, capital.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie