Un magazin online ofera reduceri persoanelor care demonstreaza ca au votat

 

Un magazin online care comercializeaza electronice si gadgeturi anunta ca ofera reduceri persoanelor care demonstreaza ca au participat la turul al doilea de alegeri prezidentiale 2014.

magazin-onlineSub sloganul ”Daca ai votat esti prietenul nostru”, cei de la FunGadgets.ro le promit celor care voteaza în turul doi de alegeri prezidentiale 2014 reduceri speciale. ”Pentru ca te implici. Pentru ca îti pasa. Pentru ca esti activ. Pentru ca nu lasi pe altii sa decida pentru tine. Pentru toate astea – te consideram prietenul nostru”, se arata pe site.

Astfel, persoanele care au pus stampila pe buletinele de vot beneficiaza de reduceri de 20% la orice comanda efectuata. Cumparatorii vor trebui sa prezinte dovada votului, sub forma unei poze cu spatele cartii de identitate.

”FunGadgets.ro nu este afiliat politic, nu facem campanie electorala si nu urmarim sa promovam un candidat anume. Sustinem implicarea civica. NU trimite poza cu buletinul de vot! Este ilegal sa faci poza în interiorul cabinei de vot. Pentru noi nu conteaza cu cine ai votat ci doar ca ai votat”, mai scrie pe site.

Si transportul va fi gratuit pentru persoanele din Bucuresti, multumita serviciului de curierat pe bicicleta Tribul. Tu ai votat la aceste alegeri prezidentiale? playtech.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie