Casa de avocatura Biris Goran a asistat Raiffeisen Evolution in vanzarea centrului comercial Promenada catre NEPI

 

Casa de avocatura Biris Goran a anuntat, vineri, într-un comunicat remis Avocatura.com, ca a asistat cu succes dezvoltatorul austriac Raiffeisen Evolution în vânzarea renumitului centru comercial Promenada catre fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI). Este cea mai mare tranzactie de pe piata de real estate româneasca din 2014 si totodata una dintre cele mai mari tranzactii realizate în tara noastra.

Casa de avocatura Biris GoranPromenada, cel mai nou centru comercial din Bucuresti, are o suprafata totala închiriabila de 38.000 mp si este situat strategic în noul cartier de afaceri, pe Calea Floreasca. Deschis în 2013, Promenada a devenit rapid unul dintre centrele comerciale de top de pe piata si, prin urmare, a atras un interes puternic din partea potentialilor cumparatori.

Biris Goran a oferit consultanta cu privire la toate aspectele juridice legate de vânzarea Promenada. Echipa Biris Goran a fost coordonata de Mihai Nusca (Partener, Coordonator al Practicii de Litigii) împreuna cu Victor Constantinescu (Partener fondator, coordonator al Practicii de Real Estate), asistati de avocatii seniori Stefanita Georgescu si Teodora Otetea.

Referitor la aceasta reusita, avocatul Mihai Nusca a declarat: „Vânzarea Promenada a atras un interes puternic si a existat o presiune intensa de a finaliza întreaga tranzactie într-un interval de timp foarte scurt, de câteva saptamâni. Suntem mândri ca am avut ocazia sa asistam echipa foarte capabila a Raiffeisen Evolution într-o astfel de tranzactie de prestigiu si totodata ca am respectat termenele foarte strânse. Aceasta tranzactie a ridicat standardele pentru viitoare tranzactii.” avocatura.com

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie