Arest preventiv pentru 30 de zile pentru primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc

 

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu si luare de mita în legatura cu încheierea unui contract nelegal privind transportul public local.

catuseMandate de arestare preventiva au mai primit si trei oameni de afaceri cercetati în acelasi dosar, respectiv Valentin Visoiu, Constantin Scarlat si Gheorghe Vasîi.

În schimb, instanta a decis ca Emanuela Pendiuc, fiica primarului, sa fie cercetata sub control judiciar, fiind respinsa propunerea DNA de arestare preventiva.

Tot sub control judiciar va fi cercetat si omul de afaceri Florin Serban Barbu.

Decizia instantei nu este definitiva, însa Tudor Pendiuc si cei trei oameni de afaceri vor fi dusi în arestul Politiei Capitalei.

Tudor Pendiuc este acuzat de luare de mita si abuz în serviciu cu consecinte deosebit de grave si în forma continuata (doua acte materiale) iar Emanuela Pendiuc de complicitate la luare de mita si spalare de bani.(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Diana Dumitru), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie