Un roman tine in maini o afacere de 5 miliarde de euro

 

Pentru Silviu Popovici, executivul român care conduce afacerile de 5 mld. euro ale producătorului de băuturi răcoritoare PepsiCo în Rusia, una dintre cele mai importante misiuni este să îsi pregătească o echipă capabilă să sustină o crestere accelerată a businessului în următorii ani.
pepsi logo„În prezent conduc o companie cu afaceri de 5 miliarde de euro, iar obiectivul pentru următorii 5- 6 ani este să dublăm această cifră. Pentru a ajunge să facem acest lucru, am făcut o listă cu toate capabilitătile pe care vreau să le angajez în companie în cinci ani de acum încolo“, a explicat Silviu Popovici, prezent săptămâna trecută la un eveniment organizat de HR Club, asociatia profesionistilor în domeniul resurselor umane, organizatie care reuneste 450 de membri.
Silviu Popovici este unul dintre cei mai puternici executivi români din străinătate, iar deciziile pe care le ia influentează o echipă de 25.000 de salariati. Absolvent al Facultăţii de Fizică din cadrul Universitătii „Alexandru Ioan Cuza din Iasi“, el si-a început cariera în vânzări în cadrul Coca-Cola Bottlers în Iasi, după care a lucrat ca director general al Pharmavit si apoi s-a întors în Coca Cola. A lucrat o perioadă si în pozitia de country manager al Coca-Cola în Ucraina, după care a fost recrutat de competitorul Wimm-Bill-Dann, care a fuzionat ulterior cu PepsiCo.  Adelina Mihai. zf.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie