Foodpanda Romania isi mareste numarul de restaurante

 

Platforma online pentru comenzi de mâncare Foodpanda, sustinuta de incubatorul german Rocket Internet, va ajunge pâna la sfarsitul acestui an la un portofoliu de peste 400 de restaurante la nivel national si va intra pe un nou segment de piata –  oferte de prânz pentru companii, potrivit lui Radu Balaceanu, country manager pentru Foodpanda România.

mancare„Pâna la sfârsitul anului tinta este sa trecem de 400 de restaurante, sa ne apropiem de 450 de restaurante. Suntem în discutii avansate cu lanturi internationale de restaurante. În ceea ce priveste acoperirea geografica, vrem sa ne dezvoltam mai mult în orasele în care suntem deja prezenti“, a declarat  Balaceanu, care a preluat conducerea locala Foodpanda la finalul acestei veri.

În prezent, portofoliul Foodpanda numara 330 de restaurante în 12 orase din tara, cele mai dezvoltate fiind Bucuresti, Cluj si Timisoara. Platforma Foodpanda a intrat pe piata locala în septembrie anul trecut, fiind disponibila atât în varianta web pentru desktop, cât si ca aplicatie pentru dispozitivele mobile – smartphone-uri si tablete care ruleaza sistemele de operare Google Android, Apple iOS sau Windows Phone.

În Romania, piata de comenzi online de mâncare are un potential mare de crestere, în conditiile în care în Capitala se fac zilnic circa 60.000-70.000 de comenzi de mancare, iar marea majoritate a acestora sunt facute la telefon, potrivit lui Radu Balaceanu. Ioana Nita.zf.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie