Un nou dosar pentru Catalin Voicu

 

Catalin Voicu, condamnat la sapte ani de închisoare, a fost trimis în judecata într-un nou dosar, în care este acuzat ca ar fi intervenit la conducerea Electrica si Electrica Serv pentru ca o firma sa primeasca preferential contracte, pentru echipamente care aveau adaosuri comerciale pâna la 2.490%.

catalin voicuProcurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis în judecata pe Catalin Voicu, la data faptelor consilier în cadrul Administratiei Prezidentiale – Departamentul Securitatii Nationale si ulterior parlamentar, pentru complicitate la abuz în serviciu.

În acelasi dosar vor fi judecati Nicolae Coroiu, director general al SC Electrica SA la data faptelor, pentru abuz în serviciu, si Petru Andronache, fost director comercial al Sucursalei de Întretinere si Servicii Energetice (SISE) Moldova, pentru complicitate la abuz în serviciu, în forma continuata. Andronache executa o pedeapsa de sapte ani de închisoare, primita în dosarul „Transformatorul”, în care a fost judecat si fostul ministru Relu Fenechiu.

Procurorii i-au deferit justitiei si pe finul lui Catalin Voicu, Radu Dan Floarea, actionar majoritar la SC Tech Safety SA, si Ion Dumitru Maruta, actionar si administrator al aceleiasi firme, ambii fiind acuzati de complicitate la abuz în serviciu.

Citeste articolul integral pe mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie