Pensia minima s-ar putea majora la 400 de lei de la 1 ianuarie 2015

 

Pensia minima ar putea creste de la 350 de lei, la 400 de lei de la 1 ianuarie. Propunerea a fost facuta de ministrul Muncii, Rovana Plumb, iar decizia ar urma sa fie luata în sedinta de guvern de saptamâna viitoare.

bani si cupon pensieÎn jur de 500.000 de pensionari cu venituri reduse, cei mai multi din agricultura si industria usoara, ar urma sa primeasca pensii marite. Efortul bugetar ar fi de 175 de milioane de lei.

„Avem prevazuta…Bugetul se adopta pe baza documentelor deja intrate în vigoare. Deci avem în strategia fiscal – bugetara 2015-2016 si avem resursele necesare pentru indexarea cu 5 la suta a pensiilor si, implicit, cresterea aceleia – noi îi spunem toti pensia mninima de 350 – putem sigur sa o crestem”, a declarat Victor Ponta. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

1 comentariu

  1. savescu alina spune:

    cum se face ca ptr amaratii ce primesc o pensie de 350 nu sunt fonduri sau nu au dreptul sa li se mareasca ?,dar ptr atatia sute de parlamentari care iau salarii .iau si pensii mari se gasesc fonduri?
    ei ar trai cu 350 lei o luna ?tare as vrea sa faca si ei acest expreriment ,domnu ponta tine-ti cu lumea poporu moare de foame .ii e frica sa aprinda lumina sau sa se incalzeasca?
    cum e posibil asa ceva/
    la popor nu se gandeste nimeni?

Adaugă părerea ta


 

Distribuie