Elvetia, cea mai buna alegere pentru cei care vor sa munceasca in strainatate

 

Nu orice tara straina este raiul pe pamânt pentru cine vrea sa munceasca peste hotare. Nici macar Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie, în care orice român si-ar dori sa traiasca. Din contra, cele doua tari apar la coada listei statelor care ofera conditii bune expatilor. Potrivit unui studiu facut printre cei care muncesc în strainatate, se pare ca Elvetia este destinatia ideala.

elvetia piata munciiElvetia este tara în care expatii au parte de cele mai bune conditii de trai. Ofera cea mai ridicata calitate a vietii, are un sistem sanitar eficient, scoli de elita, iar perpectivele financiare sunt pe masura. În ierarhie urmeaza Singapore, China, Germania si Bahrain. Desigur, nu este la fel în toate cele 34 de tari analizate.

Egiptul este de departe cea mai proasta alegere, din cauza protestelor din ultimul an.

În mod surprinzator, la doar un loc distanta în top se afla Marea Britanie. E drept, expatii i-au dat si bile albe. În Regatul Unit este usor sa-ti faci o cariera si, de ce nu, sa-ti gasesti un partener.

La coada clasamentului mai figureaza Italia si Statele Unite ale Americii.

Chiar daca nu ocupa o pozitie fruntasa în top, Noua Zeelanda este tara în care 90% dintre expati ar ramâne si dupa ce le expira contractele.

Canada si Australia au atras si ele preferintele emigrantilor bine pregatiti. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie