Principesa Irina plasata sub supraveghere pentru trei ani

 

Principesa Irina a fost plasata trei ani sub supraveghere de un judecator federal, dupa ce si-a cerut scuze pentru rolul sau în cazul de lupte de cocosi în Oregon care, potrivit principesei, a reprezentat o rusine pentru ea si familia sa, relateaza postul de televiziune american ABC News.

principesa irina1„Îmi pare foarte rau ca m-am implicat în aceasta afacere”, a declarat Irina Walker în fata judecatorului federal, înainte de a fi pronuntata sentinta.

„Nu am avut intentia de a încalca legea”, a adaugat ea.

Principesa si sotul sau, John Walker, au pledat vinovat, în iulie, în dosarul privind participarea la o retea de lupte de cocosi.

Sotii Walkers au acceptat sa vânda imobile si sa plateasca Guvernului 200.000 dolari.

Judecatorul le-a permis sa efectueze calatorii internationale în timpul perioadei de proba, deoarece Regele Mihai se confrunta cu probleme de sanatate si principesa ar dori sa-l viziteze mai des.

Sotii Walkers au fost arestati în august 2013, dupa ce autoritatile au anuntat ca ei au organizat cel putin zece lupte de cocosi în perioada aprilie 2012 – aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland. O.P. antena3.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie