Ministerul Afacerilor Interne nu a organizat licitatie pentru timbrele autocolante care se vor folosi pentru alegerile prezidentiale

 

Ministerul Afacerilor Interne a platit 103.404 de lei pentru timbrele autocolante care se vor folosi pentru alegerile prezidentiale. Ministerul a oferit contractul „Imprimeriei Nationale”, fara macar sa anunte licitatia, pe motiv de extrema urgenta.

ministerul afacerilor interneAstfel, contractul poarta titulatura de ”acord-cadru privind furnizarea de timbre autocolante necesare bunei desfasurari a alegerilor pentru Presedintele României din anul 2014” si este postat pe e-liictatie.ro.

Valoarea totala finala a contractului este de 103. 404 de lei fara TVA. Tipul procedurii a fost de negociere fara anunt de participare.

Urgenta premeditata

Curios lucru, desi de alegerile prezidentiale din acest an se stie de cel putin cinci ani, MAI a venit cu justificarea pentru lipsa licitatiei ca exista o ”situatie de urgenta extrema survenita în urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta, în conformitate cu conditiile stricte stabilite în directiva”.

S-au primit doua oferte, însa într-un final, dupa îndelungi dezbateri, a fost aleasa oferta ”Imprimeriei Nationale”. Contractul a fost atribuit pe 24 septembrie. Virgil Burla, evz.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie