Examenul de atribuire a calitatii de consultant fiscal – sesiunea noiembrie 2014

 

In Monitorul Oficial nr. 737 din 9 octombrie 2014 a fost publicata Hotararea nr. 8/2014 a Camerei Consultantilor Fiscali privind sustinerea examenului de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent — sesiunea noiembrie 2014.

camera consultantilor fiscaliIn cadrul actului normativ se arata:

Examenul de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent va avea loc in municipiul Bucuresti la data de 15 noiembrie 2014.

Locul de desfasurare a examenului se va publica pe site-ul Camerei Consultantilor Fiscali pana la data de 10 noiembrie 2014.

Examenul va fi sustinut din tematica si bibliografia pentru examen, prevazute in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezenta hotarare, si va consta intr-o proba scrisa sub forma de test-grila.

Inscrierile la examen se fac in perioada 10 octombrie 2014—31 octombrie 2014 pe site-ul www.cameraconsultantilorfiscali.ro si dosarele se transmit, in aceeasi perioada, prin servicii postale cu confirmare de primire sau direct, pe adresa str. Alecu Russe nr. 13—19, et. 4, ap. 9, sectorul 2, municipiul Bucuresti.

Pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal dosarul de inscriere va contine cererea de inscriere la examen, prevazuta in anexa nr. 2, care face parte integranta din prezenta hotarare, si documentele corespunzatoare prevazute la art. 5 alin. (2) din Regulamentul pentru organizarea examenului de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, aprobat prin Hotararea Consiliului superior al Camerei Consultantilor Fiscali nr. 7/2014.

Pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal asistent dosarul de inscriere va contine cererea de inscriere la examen, prevazuta in anexa nr. 3, care face parte integranta din prezenta hotarare, si documentele corespunzatoare prevazute la art. 6 alin. (2) din Regulamentul pentru organizarea examenului de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, aprobat prin Hotararea Consiliului superior al Camerei Consultantilor Fiscali nr. 7/2014.

Cuantumul taxei pentru examenul de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent este in valoare de 500 lei. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie