SCA Deleanu Vasile – Avocati isi schimba denumirea in SCA “Deleanu & Grigorescu – Avocati” si acopera si dreptul penal al afacerilor

 

SCA Deleanu Vasile – Avocati se afirma in topul jucatorilor de profil, prin cooptarea in calitate de partener, a doamnei avocat Grigorescu Nicoleta-Camelia, fost magistrat la Curtea de Apel Bucuresti, sectia penala, se arata intr-un comunicat de presa.

justitie-politica“Cu aceasta ocazie, societatea isi va schimba denumirea in SCA “Deleanu & Grigorescu – Avocati”, extinzandu-si aria de specialitate si in dreptului penal al afacerilor, alaturi de domeniul civil/comercial in care ne-am facut remarcati.

Pe o piata avocatiala tot mai competitiva, odata cu cooptarea doamnei avocat Grigorescu, vom lansa un department nou, menit sa vina in sprijinul clientilor, in contextul economic actual in care activitatile desfasurate pot genera numeroase si diversificate aspect penale.

Astfel clientii nostri vor beneficia de asistenta si/sau reprezentare incepand cu fazele de cercetare/urmarire penala si pana la solutionarea corespunzatoarea afacerilor lor judiciare, cu discretie si profesionalism.

Data fiind experienta profesionala pe care a capatat-o doamna avocat Grigorescu, atat din postura de procuror, judecator cat si, ulterior, din postura de avocat specializat in diferite litigii penale, ne bucuram sa faca parte din echipa noastra,deoarece este un adevarat profesionist , ceea ce nu poate reprezenta decat un castig pentru casa noastra de avocatura si pentru dumneavoastra implicit.

Aflandu-ne in cel de-al 20-lea an de activitate pe piata avocaturii de afaceri din Romania, va asiguram ca vom ramane ferm atasati valorilor comunitare insusite (i.e. democratie, drepturile omului, rezolvarea diferendelor pe cale amiabila, etc.), pe de-o parte, prin implicarea in mod activ in dezvoltarea activitatii Warwick Legal Network (o retea europeana de firme de avocatura independente), iar, pe de alta parte, prin implicarea personala a domnului avocat Deleanu, aflat la cel de-al doilea mandat in Board-ul acesteia.

Reputatia firmei noastre se bazeaza in special pe aptitudinile profesionale dobandite de membrii staff-ului, caractere puternice, o intelegere profunda a solicitarilor clientilor, judecata temeinica, precum si o abordare practica si onesta a proiectelor gestionate, aceste motive generand un flux semnificativ de solicitari de servicii juridice. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie