Produsele rafinariei Petrotel Lukoil aflate in depozitele si conductele Oil Terminal au fost puse sub sechestru asigurator

 

Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Ploiesti a decis punerea sub sechestru asigurator a produselor rafinariei Petrotel Lukoil aflate în depozitele si conductele Oil Terminal, pâna la concurenta sumei de 1,039 miliarde lei, informeaza Oil Terminal Bursei de Valori Bucuresti.

rafinarie lukoil ploiesti„Ponderea tranzactiilor Lukoil la 30.09.2014 este de 34,2% din cifra de afaceri preliminata a Oil Terminal. Conducerea Oil Terminal va analiza de urgenta situatia cu toti factorii implicati si va stabili un plan de masuri pentru limitarea impactului acestui eveniment asupra activitatii sale”, se arata într-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Procurorii au efectuat joi perchezitii la sediile mai multor companii apartinând Lukoil, într-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de 1,039 miliarde lei (230 de milioane de euro), din care 112 milioane de euro din evaziune fiscala si restul din spalare de bani.

Cele 23 de perchezitii au fost efectuate la sediile Petrotel Lukoil Ploiesti, Lukoil Energy&Gas România, Lukoil Lubricants East Europe, Agentia Lukom-A-România si TP LOG Services, toate din Ploiesti.

Procurorii au ridicat mai multi saci cu documente, iar la o zi de la efectuarea perchezitiilor Lukoil a oprit productia rafinariei din Ploiesti. b1.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie