Prim-procurorul Vasile Popa de la Parchetul Tribunalului Bihor vizat intr-un dosar de coruptie

 

Procurorii DNA fac perchezitii, joi, la sediul Parchetului Tribunalului Bihor, precum si la locuinta si în biroul prim-procurorului Vasile Popa, într-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise în perioada 2009-2014, afirma surse judiciare.

dnaPotrivit unui comunicat transmis, joi, de Directia Nationala Anticoruptie, procurorii DNA fac cercetari într-un dosar care vizeaza suspiciuni privind savârsirea unor fapte de coruptie, în perioada 2009 – 2014.

În acest dosar au loc perchezitii în patru comune din judetul Bihor si în municipiul Oradea, una dintre acestea fiind facuta la sediul unei institutii publice, potrivit DNA.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca institutia publica la care au loc perchezitii este Parchetul Tribunalului Bihor.

Conform surselor judiciare citate, în aceasta ancheta ar fi vizat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Bihor Vasile Popa, astfel ca au loc perchezitii si în biroul acestuia, dar si la locuinta sa din comuna Sânmartin, aflata lânga Oradea. Mona Hera, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie