Elena Udrea audiata la DNA in calitate de martor in dosarul de coruptie al lui Gheorghe Stefan Pinalti

 

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a fost audiata în calitate de martor, în aceasta seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, au declarat pentru Gândul surse din cadrul DNA. Este vorba despre un dosar în care Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt, este urmarit penal pentru ca si-a folosit influenta pentru a directiona fonduri publice catre comune care aveau contracte cu o firma de-a sa. Fondurile publice proveneau de la Ministerul Dezvoltarii, condus la vremea respectiva de Elena Udrea.

elena udreaElena Udrea a fost audiata în calitate de martor într-un dosar care îl priveste pe primarul de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, privind o serie de contracte publice.

Udrea a ajuns la DNA în jurul orei 19:15 si a declarat jurnalistilor ca urmeaza sa fie audiata „într-un dosar mai vechi” al lui Gheorghe Stefan.

Elena Udrea a iesit din sediul DNA dupa doua ore afirmând ca este în campanie electorala si ca a venit sa dea explicatii procurorilor pentru ca acestia vor sa definitiveze dosarul lui Gheorghe Stefan. Udrea a precizat ca, la audieri, a explicat cum functiona acest program, gestionat de fostul Minister al Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) condus de ea în perioada decembrie 2009 – februarie 2012.

Întrebata daca îsi va da demisia în cazul în care va fi pusa sub învinuire, ea a raspuns: „Exclus. Am explicat, ca ministru, cum functiona acest program. Haideti sa fim seriosi”. Biro Attila, gandul.info

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie