Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

 

Viata de regina a Cristinei Spatar este zdruncinata din temelii în aceste zile. Sotul ei, Alin Ionescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar artista ar putea ramâne si fara vila impresionanta în care locuieste.

catuseSotul Cristinei Spatar a fost arestat preventiv. Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Familia Cristinei Spatar ar putea ramâne si fara vila impunatoare. Potrivit Wowbiz, procurorii fac demersuri pentru a o pune sub sechestru. Cristina Spatar si cei doi copii pe care îi are cu Alin Ionescu ar putea fi obligati sa paraseasca locuinta în care stau în prezent.

Sotul cântaretei Cristina Spatar, Alin Ionescu, a fost retinut, marti, fiind cercetat într-un dosar de evaziune fiscala. Potrivit anchetatorilor, în cauza mai sunt cercetate în stare de libertate alte 13 persoane, acestea având calitatea de suspect.

Politistii au efectuat, luni, 10 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, fiind vizate locuintele mai multor persoane si sediile unor societati comerciale, banuite de comiterea unor infractiuni de evaziune fiscala în domeniul serviciilor de paza si securitate.

Prejudiciul se ridica la 10 milioane de euro. Filip Stan, romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie