Oana Zavoranu invitata la mediere

 

Oana Zavoranu s-ar putea impaca in curand cu pretinsele vrajitoare Vanesa si Melisa. Dar nu pentru ca cele doua ar avea puteri magice, ci pentru ca Oana pare dispusa sa ajunga la o intelegere cu ele.

oana zavoranuOana Zavoranu renunta la proces, daca ii dau inapoi bunurile furate, despagubiri de aproape o jumatate de milion de euro si ii cer scuze in mod public, in genunchi.

Sambata, actrita s-a intalnit la un birou de mediere cu avocatii celor doua, pe care le acuza de mai bine de trei ani ca ar fi inselat-o. Decizia ar trebui luata pana luni, cand este ultimul termen de judecata.

Oana Zavoranu a ajuns la biroul de mediere in jurul orei 16, insotita de avocat. Inainte sa ajunga in fata celui care trebuie sa o „impace” cu cele doua vrajitoare, Melisa si Vanesa, actrita si-a spus oful, in stilul sau.

„Aceasta mediere este ceruta de aceste asa-zise vrajitoare, de acesti escroci care practic asa recunosc ca tot ce am spus pana acum e adevarat. Daca merge cineva sa medieze inseamna ca ii este frica de puscarie. Ne-au solicitat in forma scrisa, au fost si o gramada de telefoane: sa moara mama, hai sa ne vedem. Nu merge cu sa moara mama, noi suntem profesionisti”, a spus Oana Zavoranu.

Negocierile sunt stranse. Oana Zavoranu cere inapoi nu doar toate bunurile pe care le-ar fi pierdut, case si masini, dar si o despagubire morala uriasa: aproape jumatate de milion de euro.

Cele doua asa-zise vrajitoare, Vanesa si Melisa, nu au venit la mediere, si-au trimis doar reprezentantii. Dupa aproape o ora de discutii, Oana a iesit cu un zambet larg: „In afara de bani, o sa le pun sa isi ceara scuze public in genunchi fata de mine”.

Luni este termenul limita in dosarul care se judeca deja de trei ani. Ramane de vazut daca pana atunci partile se vor impaca. stirileprotv.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie