Directorul general al SRTv, Stelian Tanase solicita cresterea taxei TV

 

Presedintele-director general al SRTv, Stelian Tanase, cere cresterea taxei TV pe care o platesc toti românii. Asta în conditiile în care afirma ca TVR este „aceeasi televiziune care s-a ridicat ca element de propaganda în anii 50”.

stelian tanase„O masura ar fi sa indexam taxa si sa reesalonam pe 15 ani datoria publica. Avem cea mai mica taxa din Europa, de 4 lei. Ridicola. Si cuvântul ridicol e prea nobil”, a declarat Stelian Tanase, la audierea din Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor.

Pentru situatia dezastruoasa a televiziunii publice, Tanase da vina pe politicieni.

„Cine vine la Guvern considera ca TVR-ul e tarlaua lui si ca poate sa ma sune pe mine, presedintele-director general, sa îmi spuna sa scot o emisiune. (…) Am primit asemenea telefoane”, a declarat Stelian Tanase.

Stelian Tanase a fost audiat, miercuri, în Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, în contextul în care afirmatiile recente ale acestuia „au ridicat anumite semne de întrebare asupra a ceea ce se întâmpla în institutia pe care o conduce”, dupa cum a declarat la începutul audierilor Gigel Stirbu, presedintele Comisiei.

Tanase a spus ca va mentine Televiziunea Româna, pe durata campaniei electorale, „cât se poate de echidistant si în afara oricaror conflicte politice”. „Sa nu va asteptati ca Televiziunea Româna va face servicii vreunui candidat”, a mai spus Tanase. antena3.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie