Pilotii Tarom au refuzat majorarea salariala cu 20% si au dat compania in judecata

 

Culmea negocierilor la stat. Zeci de piloti si însotitori de zbor de la Tarom au refuzat majorarea salariilor. Ei au dat compania în judecata si spera astfel sa obtina mai multi bani în instanta.

ciocanelSituatie neasteptata între negocierile dintre conducerea Tarom si reprezentantii pilotilor si ai însotitorilor de zbor. Conducerea Tarom a oferit o majorare salariala de peste 20%, pentru ca acestia sa accepte noul contract colectiv de munca, însa câteva zeci de piloti si însotitori de zbor au refuzat majorarea.

Acestia spera sa obtina mai multi bani dând compania Tarom în judecata. Suma revendicata se apropie de 2 milioane de euro, mult mai multi bani decât suma propusa de Tarom cu cresterea salariala de 20%.

Pilotii si însotitorii de zbor au recurs la începutul saptamânii la un protest inedit, s-au declarat inapti pentru a nu pleca în cursa, astfel mai multe curse au fost anulate, iar altele au fost întârziate. Principala nemultumire a fost cea salariala, la care s-a adaugat cea a costumelor, pe care acestia le poarta de 5 ani. George Dumitrescu, curentul.info

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie